Avbytare: Sebastian Lindahl, André Andersson, Philip Mattsson, Fredrik Odell och Johannes Jönsson.

Oliver Oliveros ut - Pontus Andersson in 74 min
Gustav Lindquist ut - André Andersson in 84 min
Pontus Andersson ut - Philip Mattsson in 88 min

MATCHKOMMENTARER
ÖT Smygehuk tog tillfälligt över serieledningen på lördagen när man bortaslog Genarp med 1-2 trots att ÖT Smygehuk drabbades av 2 utvisningar. Nye Philip Mattsson 17 år från Trelleborgs FF debuterade under slutminuterna. Matchen drog igång på en solig Ekevallen. I den 6:e minuten släpper Johan Hellström bollen på djupet till Oliver Oliveros som skjuter utanför. I den 16:e minuten slår Adam Norén en lång boll bakom Genarps backlinje där Oliver Oliveros i dålig vinkel skjuter utanför. I den 24:e minuten slår Patrik Lippe en lång pass till Oliver Oliveros som är fri men målvakten räddar skottet. I den 33:e minuten har Pontus Andersson soloshow när han tar sig förbi 4 motståndare innan han serverar Oliver Oliveros som är fri men Oliver håller i för länge och Genarp kan bryta. I den 39:e minuten växelspelar Pontus Andersson och Oliver Oliveros sig fram och Pontus kommer till avlsut men målvakten räddar. I den 41:a minuten ligger Gustav Lindquist skadad men vi lägger inte ut bollen utan Genarp snor den från oss och kontrar där en Genarpspelare trocklar sig fram och kolliderar med Izzettin Adigüzel och bollen går retfullt mot mål och in till 1-0. Första halvlek slutar med underläge i en match som inte varit våran bästa precis. Pontus Andersson byts ut och in kommer Sebastian Lindahl. ÖT Smygehuk tar nu tag i taktpinnen och försöker pressa på mot ett Genarp med alla 11 spelarna nära sitt eget mål. I den 54:e minuten kontrar Genarp när man försöker spela bollen förbi Christian Ahlström som är sisteman och när Christian inte når bollen med huvudet flaxar han med ena armen i ren reflex och frispark till Genarp och rött kort för Christian. Underläge 1-0 och en man kort med 36 minuter kvar att spela och vi spelar vidare med 3-4-2 uppställning. Direkt efter utvisningen tar ÖT Smygehuk över fullständigt och kör över Genarp trots en man kort. I den 58:e minuten slår Gustav Lindquist en fin långboll mot Johan Hellström som elegant tar ner i steget och ursnyggt lobbar bollen över den utrusande målvakten och in i mål till 1-1. Detta var Johans 2:a seriemål i år. I den 60:e minuten rullar ÖT Smygehuk upp Genarp ordentligt där Oliver Oliveros, Sebastian Lindahl och Johan Hellström alla har lekstuga. Bollen hamnar till sist hos Johan Hellström som skjuter i ribban och över. Nära där. I den 69:e minuten chippar Oliver Oliveros bollen snyggt över försvararna till en framstormande Johan Hellström som elegant placerar in ledningsmålet till 1-2. Detta var Johans 3:e seriemål i år. I den 71:a minuten blir Martin Silvhed hårt nersparkad bakifrån och vi blir tilldelade frispark och Genarpspelaren blir varnad. Med några illa valda ord snackar Martin till sig ett rött kort och därmed får ÖT Smygehuk avsluta matchen 9 mot 11 där vi går över till en 3-5-0 uppställning. Trots 2 man mer under de sista 20 minuterna lyckas Genarp inte skapa en ända farlighet. Istället är det ÖT Smygehuk som står för dem. I den 82:a minuten kommer Sebastian Lindahl igenom men målvakten räddar Sebastians avslut. I den 87:e minuten kontrar Sebastian Lindahl blixtsnabbt och vänsterbacken Patrik Lippe följer med upp. Sebastian når straffområdet och spelar snett bak till Patrik Lippe som skjuter direkt men skottet går utanför. Ett vilt kämpande ÖT Smygehuk visade stort HJÄRTA och lyckas hålla undan till en 1-2 seger. I nästa match väntar FC Trelleborg på lördagen den 1:a juni klockan 14:00 på Smygehamns IP.